субота, 25 жовтня 2014 13:51

Бійці на 32-му блокпосту вже 50 годин без води - журналіст

Бійці  на 32-му блокпосту вже 50 годин без води - журналіст
Фото: ipress.ua

Ситуація на 32-му блокпосту в районі населеного пункту Сміле залишається напруженою.

Бійці знаходяться в блокаді і вже 50 годин сидять без води. Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

"Блок-пост №32, в районі Смілого. Блокаду, незважаючи на рапорти, так і не знято. Дорога між 31-м і 32-м блок-постами всіяна розбитою технікою. Сепары її понаносили, щоб наша колона не могла проїхати по трасі Попасне-Луганськ до своїх позицій. 32-й оточений повністю. Там п'ятдесят чоловік. Було. А тепер з півсотні близько півтора десятка "двухсотых", які лежать навколо українських позицій, і їх ніхто не вивозить. Спочатку сепары, начебто, дали "добро" на підвезення води та вивіз тіл, але потім відмовилися від своїх слів. Поля вздовж траси заміновані протитанковими мінами", -написав він.

Ситуація ускладнюється відсутністю питної води для українських воїнів.

"У солдатів на 32-му паніка, яка переходить у лють. Паніка, тому що вони БЕЗ ВОДИ!!! Лють, тому що день до виборів і на армію знову "забили хєр", -написав він.

Водночас РНБО повідомляє, що ситуація на 32-му  бпокпосту контрольована, поки він не обстрілюється, сили АТО мають достатньо зброї і боєприпасів, щоб відбити можливий напад.

 "Ми розуміємо, що неспроста з'явилася інформація про те, що їм там погано. Дійсно, там нелегко. Але важко всім. І все необхідне для виконання завдань у них все є", - сказав спікер РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, в разі потреби підрозділи ЗСУ готові надати підкріплення захисникам цього блокпоста. Для цього сформовані резервні бронегрупи.

Зараз ви читаєте новину «Бійці на 32-му блокпосту вже 50 годин без води - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути