середа, 01 лютого 2012 11:26

Азаров радить економити тепло та електроенергію

Азаров радить економити тепло та електроенергію

В Україні створено 1500 пунктів обігріву і харчуванню людей. Про це сказав прем'єр Микола Азаров відкриваючи засідання уряду.

"У нас багато тих, хто знаходиться у зоні ризику. Наполягаю, щоб міліція, лікарі і комунальники надавали допомогу тим, хто знаходиться на вулиці",- сказав голова уряду.

За його словами, Міністерства охорони здоров'я видало наказ який забороняє виписувати з лікарень безпритульних, поки стоять морози.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінницькі безхатьки сварять мера за незручний пункт обігріву

"Окреме завдання енергетикам. Обленерго продовжують планові ремонтні роботи і відключають електроенергію. І це під час таких холодів. Юрію Анатолієвичу, - звернувся до профільного міністра Бойка, - негайно забезпечте щоб плани були скореговані".

Він закликав людей мобілізуватися, економити тепло, гарячу воду, електроенергію, а також підтримати людей, які не можуть самі дати собі раду..

За його словами, позавчора в Алчевську прорвало магістральну трубу водогону. Без води залишилось 5 міст. Аварію ліквідували за кілька годин.

Зараз ви читаєте новину «Азаров радить економити тепло та електроенергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути