понеділок, 17 жовтня 2016 09:44

Автомобіль патрульних потрапив у ДТП
5

Фото: unn.com.ua

Увечері 16 жовтня у Миколаєві сталася ДТП за участю патрульних та позашляховика. Унаслідок аварії дівчина-патрульна госпіталізована у важкому стані. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Аварія сталася на перехресті вулиць Садової та Пограничної. За інформацією поліцейських, вони переслідували порушника та їхали із ввімкненими проблисковими маячками. На перехресті на них налетів позашляховик. Від удару патрульний автомобіль відкинуло на газон, а позашляховик перекинувся.

Читайте також: Біля кінотеатру насмерть збили пішохода

Водночас за словами очевидців події, у ДТП винні патрульні. Свідки заявили, що поліція мчала на червоне світло, а позашляховик їхав за правилами на зелений сигнал світлофора. Коли перед ним вискочили поліцейські, не встиг загальмувати і врізався у правий бік патрульного авто. У салоні позашляховика була дитина. На щастя, вона не постраждала.

Нагадаємо, моторошна аварія трапилася на Одещині: на 57-му кілометрі траси Одеса-Рені Daewoo Lanos зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes Sprinter. Від удару легковий автомобіль загорівся, водій загинув на місці. Футболісти, які їхали в мікроавтобусі, не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль патрульних потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути