вівторок, 25 березня 2014 17:23

Аваков назвав "Правий сектор" "бандитами" і "прийняв їхній виклик"

Аваков назвав "Правий сектор" "бандитами" і "прийняв їхній виклик"
Фото: unian.net Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що "Правий сектор" йому погрожує, але він "приймає виклик" і його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.

"Якщо якісь бандити погрожують міністру, я цей виклик приймаю і готовий прийняти будь-який виклик, тому що така моя посада. І надалі моя позиція буде досить жорстка до бандитів, до тих, хто з зброєю в руках порушує порядок", - сказав Аваков.

На уточнююче питання, чи називає він бандитами представників "Правого сектора", міністр відповів: "Я називаю бандитами будь-кого, хто називається і виряджається в будь-який одяг, нехай то буде "Правий сектор" або Самооборона Майдану. Справжні патріоти зі зброєю в руках охороняють кордон держави і стоять там на блокпостах, а ті, хто лазять по підприємствах... або в приватні домоволодіння - це бандити. Тим більше, коли ми маємо ситуацію, що у них в руках незареєстровані автомати".

Як повідомлялося, 25 березня лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив, що "Правий сектор" вимагає негайної відставки глави МВС Арсена Авакова та арешти всіх причетних до вбивства координатора "Правого сектора" Олександра Музичка співробітників спецпідрозділу "Сокіл".

Зараз ви читаєте новину «Аваков назвав "Правий сектор" "бандитами" і "прийняв їхній виклик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути