понеділок, 15 вересня 2014 13:07

Армія знищила в Донецьку 12 бойовиків і відбила спробу прориву під Ясинуватою (карта АТО)

Під час бою 13 вересня в районі аеропорту Донецька українські військові знищили 12 бойовиків та два танки. Ще один танк було захоплено (інформація ГКЦ МОУ).

Про це повідомляє прес-центр РНБО.

Протягом доби терористи обстріляли позиції та блокпости сил АТО: в Донецькій області – у районах населених пунктів Нижня Кринка, Малоорлівка, Гранітне, Криничне, Красногорівка, Мар'їнка, Старогнатівка, Авдіївка, Піски, Верхньоторецьке та аеропорту Донецьк; в Луганській області – у районі Комишувахи, Попасної, Щастя та Золотого.

Активізувалися атаки російських найманців на позиції українських підрозділів з метою їхнього провокування та витіснення з займаних рубежів. Зазначені дії перебувають під контролем штабу АТЦ, у разі потреби військові дають гідну відсіч агресору.

Учора сили АТО відбили спробу прориву бойовиків під нп Ясинувата Донецької області та відкинули ворога на кілька кілометрів від міста. Бойовики діяли під прикриттям артилерії та вогню з установок "Град" (інформація ГКЦ МОУ).

 

Учора о 16:30 до Росії через Дмитрівку – Дібровка повернулося 7 бензозаправників у супроводі 2 мікроавтобусів.

Населені пункти Старомихайлівка на західній околиці м. Донецьк та Патріотичне наразі перебувають під контролем терористів.

Бойових зіткнень на українсько-російському кордоні не відбувалося. Випадків порушення повітряного простору України не зафіксовано.

Зараз ви читаєте новину «Армія знищила в Донецьку 12 бойовиків і відбила спробу прориву під Ясинуватою (карта АТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути