пʼятниця, 16 вересня 2016 14:05

Анонімні месники погрожують карати воїнів АТО і тероризувати місто

Анонімні месники погрожують карати воїнів АТО і тероризувати місто
Фото pikabu.ru

Анонімна група "Полтавські месники" буде мстити бійцям АТО. Взяла на себе відповідальність за побиття меморіальних дошок загиблим атовцям та інші провокації в місті. Оприлюднили відео із зверненням до керівництва місцевої поліції - погрожують і радять правоохоронцям застрелитись.

Ролик поширили в соцмережі.

"Привіт, земляки великого письменника Котляревського. Вже 2 роки, як ми з вами спостерігаємо так зване АТО і наїлися по саме "не хочу" всіма цими вигаданими героями і мерзотниками. 11 вересня 2016 року група наших активістів у різних точках міста здійснила акцію відплати. Нами знищені меморіальні дошки ґвалтівникам, мародерам, вбивцям невинних і беззахисних людей похилого віку, які були звірами на Донбасі. Це тільки початок. Звертаємося до ще живих бійців АТО. Нехай кожен з вас згадає, які злочини він встиг скоїти проти своїх братів з початку каральної операції. Відплата буде рівнозначною. Чи впевнені ви, що ваші близькі ще почувають себе добре і у них все в порядку? Ви ще сподіваєтеся, що, так звані, правоохоронні органи та спецслужби зможуть вас захистити? Завдяки їх бездарності ми існуємо і вільно здійснюємо свої плани," - йдеться в повідомленні "Полтавських месників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі розбили 5 меморіальних дошок в Полтаві молотком.

Поліція Полтави спільно із СБУ проводить розшуки вандалів, які знищили п'ять меморіальних дошок загиблим воїнам АТО. Перед цим було підірвано і облито фарбою пам'ятник Івану Мазепі, розбито три меморіальні дошки, викрадено прапори на Алеї героїв на міському цвинтарі.

Полтавці провели мітинг під стінами обласної поліції. Вимагали знайти вандалів, які розбили меморіальні дошки і тероризують місто.

Зараз ви читаєте новину «Анонімні месники погрожують карати воїнів АТО і тероризувати місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути