субота, 04 березня 2017 02:11

18-річний учасник "синіх китів" імітував власну смерть
4

Фото: Наносить фарбою "порізи". ГУ НП в Миколаївській області

У Миколаєві 18-річний хлопець аби викрити кураторів "груп смерті" вступив в одну із них. Учасник імітував свою смерть, виклавши фото ніби-то останніх хвилин життя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"До правоохоронців надійшла інформація, що підліток вчинив самогубство. На його сторінці в соцмережі були виставлені суїцидальні фото. Поліція перевірила, що протягом доби не було зареєстровано жодного факту смерті підлітків. Через годину поліцейські розшукали хлопця. Він розповів, що разом із товаришами вирішив викривати кураторів із суїцидальних груп. Аби знати "ворога" в обличчя, вступив у гру. Протягом двох тижнів "виконував" усі завдання координатора. Весь час переконував його в своєму бажанні померти. Насправді - імітував нанесення собі тілесних ушкоджень різних частин тіла. Порізи наносив за допомогою акварельної фарби. Коли настав час фіналу, хлопць виклав "Вконтакте" прощальний пост. Туди додав і фото, яке зробив з даху недобудови. Таким чином, кураторів обвів "навколо пальця", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У соцмережах нові "сині кити": у дітей видурюють гроші

За словами хлопця, за ці 2 тижні перебування в "групах смерті" він зміг відговорити від суїциду двох неповнолітніх дівчат.

Усі зібрані 18-річним миколаївцем матеріали про осіб кураторів передали до Відділу протидії кіберзлочинності в Миколаївській області для подальших дій.

На Тернопільщині 13-річний хлопчик злякався завдання "групи смерті" та видалився з групи. Правоохоронці розшукали дитину та з'ясували подробиці небезпечної гри. Зі слів підлітка, він не тямив, що робив. Усе було ніби під гіпнозом. Справою зайнялася поліція. Відкрито кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «18-річний учасник "синіх китів" імітував власну смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути