понеділок, 16 січня 2017 14:08

18-річний хлопець підірвався на гранаті у під'їзді будинку

18-річний хлопець підірвався на гранаті у під'їзді будинку

16 січня в Херсоні в під'їзді 5-поверхового житлового будинку по просп. Будівельників,11 вибухнула граната. 18-річний місцевий мешканець близько 7. 00 ішов викидати сміття. Вибух пролунав, як тільки він відкрив вхідні двері. Хлопець отримав контузію та множинні поранення осколками скла.

Про це повідомляє khersonline.net.

"Вибух був такої потужності, що в залізобетонній плиті перекриття утворилася наскрізна дірка в підвал. Осколками посікло стіни, вибило шибки, а металеві вхідні двері в під'їзд перекосило", - розповів начальник Головного управління ДС НС Херсонщини Сергій Чорний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє братів підірвалися на гранаті

За попередніми даними, вибухнула бойова граната РГД-5. Остаточний висновок буде зроблено після проведення низки експертиз, повідомили у поліції.

"Спеціалісти вибухотехнічної служби продовжують працювати на місці події, триває з'ясування обставин вибуху та встановлення причетних до цього осіб. Крім того, з'ясовується, що це був за вибуховий предмет і його походження", - повідомив начальник ГУНП в Херсонській області Артур Мєріков.

У поліції за фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до 7 років в'язниці.

17-річний хлопець загинув, 43-річний чоловік отримав важкі поранення внаслідок вибуху гранати. Трагедія трапилася в одному з приватних будинків по вул. Калініна в селі Кирилівка Якимівського району на Запоріжжі.
Зараз ви читаєте новину «18-річний хлопець підірвався на гранаті у під'їзді будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути