середа, 11 січня 2017 18:39

Двоє братів підірвалися на гранаті

Двоє братів підірвалися на гранаті
Bc-like.com

На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на гранаті. Постраждалі в тяжкому стані в реанімації.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У селі Раденськ Олешівського району Херсонської області 30 та 25-річний брати постраждали від вибуху гранати. Чоловіки знайшли цей предмет у лісосмузі на військовому полігоні. Принесли його на дачу до матері. Коли намагалися розібрати металеву болванку - стався вибух. Одному відірвало кисть руки. Інший отримав численні осколочні поранення. Потерпілих госпіталізували до реанімації. Рідні брати - жителі села Пролетарка. Обидва підробляють на сезонних роботах. Взимку шукають металобрухт. Один із братів вже притягувався до кримінальної відповідальності за побиття", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку кілька днів шукали в заметі у власному дворі

На місці поліцейські виявили частину полотна для ножовки по металу та 25 металевих осколків від снаряду до протитанкового гранатомету марки "ОГ-9". У поліції кажуть, - вибух міг статися внаслідок розпилу снаряду. Окрім цього, знайшли мішок із 76 великокаліберними патронами до ДШК (станковий кулемет Дегтярьова-Шпагіна). Поліція з'ясовує усі обставини. Триває розслідування.

На Запоріжжі в будинку вибухнула граната. 17-річного хлопця розірвало на шматки. 43-річний чоловік у тяжкому стані. Правоохоронці з'ясовують обставини.

Зараз ви читаєте новину «Двоє братів підірвалися на гранаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути