вівторок, 14 червня 2011 13:13

В ДТП на Рівненщині загинуло немовля

На трасі Київ-Чоп поблизу села Крилів Дубенського району на Рівненщині автомобіль "Hyundai Sonata" під час обгону зіткнувся з автівкою "KIA Ceed" в якій була сім'я з немовлям і бабусею. Дитина загинула на місці ДТП, а трьох дорослих госпіталізували в райлікарню.

"Автомобіль "Hyundai" їхав в напрямку з Рівного до райцентру Дубно. За його кермом був 23-річний мешканець Кременця Тернопільської області. Виконуючи маневр обгону він допустив зіткнення з автомобілем "KIA Ceed", яким керував 32-річний мешканець Дубенського району", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора звязків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

4-місячна дитина через отримані травми померла на місці ДТП. Її батька, який був за кермом автомобіля, у стані травматичного шоку госпіталізували в реанімацію райлікарні.

"У нього відкритий перелом лівої стегнової кістки, закрита травма грудної клітки, множинні переломи ребер зліва, пневмоторакс зліва, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана тильної поверхні лівої кисті", - додали в обласній ДАЇ.

29-річна матір загиблої дитини перебуває в мозковій комі. Під час ДТП вона отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій мозку, перелом основи черепа, множинні порізи обличчя, травму грудної клітки та закриту травму живота. 52-річну бабусю "швидка" доставила в травматологію райлікарні. У неї закритий перелом лівої плечової кістки та забій грудної клітки.

Зараз ви читаєте новину «В ДТП на Рівненщині загинуло немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути