понеділок, 24 жовтня 2016 11:24

Оксана Шило вагітною загинула у ДТП

Оксана Шило вагітною загинула у ДТП
Фото: Патрульна поліція Львова

26-річну Оксану Шило 22 жовтня поховали у селі Соснівка Пустомитівського району на Львівщині. Вона загинула у потрійній ДТП на об'їзній Львова. Була на 8-му місяці вагітності, чекала дівчинку. Везла 3-річного сина Романа у садок. На обгоні жінка зачепила фуру і її викинуло на зустрічну смугу, де зіткнулася з двома автівками. Оксані переламало хребет, померла на місці. Малого з місця аварії забрала бабуся з дідусем. Він не постраждав, бо був у дитячому кріслі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди Некрологи 21-річний боєць загинув у другий день служби.

"Сусідка Оксана вчора до мене приходила з сином по молоко. Кіз годували хлібом. Турбувалася, як дрова заготовити на зиму, – розповідає сусід загиблої Володимир Караїм, – Була доброю господинею. Сама город обробляла поки чоловік був на роботі, а вона удома в декреті. Вони недавно побудували хату в Бережанах. 4 роки живуть окремо від батьків. Облаштували кімнату для малої".

Оксана Шило працювала на Облтеплоенерго, чоловік займався продажем дорожньої техніки.

"Ми з ними дружили, хоч ми старші, а вони молоді ще. На свята в гості заходили. І в біді нас виручали. Оксана постійно мене підвозила до лікарні, як чоловік з інсультом лежав", – каже його дружина Тетяна Караїм.

26-річний Ігор Шило дізнався про смерть дружини дорогою на роботу.

17 жовтня попрощалися із 54-річним Ярославом Якубівом, сільським головою села Добровляни Тисменицького району Іванофранківщини. Мав інфаркт, помер на станції швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Шило вагітною загинула у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути