четвер, 19 січня 2017 09:38

Ірина Фокт померла перед днем народження

Ірина Фокт померла перед днем народження
фото:Фейсбук

18 січня у Василькові на Київщині поховали ветеринара Ірину Фокт. За день до свого 36-річчя вона померла від раку крові.

"Ірина захворіла у листопаді. Лікар відправив її до онколога. Але вона не вірила у діагноз, тому візит постійно відкладала. У грудні їй стало зовсім зле — почали відмовляти нирки. Іру поклали у гематологію. Призначили лікування і почали готувати до хіміотерапії. Але коштів у родини не було, бо її чоловіку недавно поставили кардіостимулятор. Друзі кинулися збирати гроші, але не встигли. Іра померла у реанімації", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua подруга покійної Наталія Рец.

Ірина Фокт була ветеринаром. Очолювала волонтерську команду "Ретриверкоманда".

"Ірина рятувала домашніх тварин, які загубилися у Києві, і шукала їхніх господарів. Навіть серед ночі могла зірватися і поїхати туди, де була потрібна її допомога. Вдома у неї постійно жили собаки, від яких відмовилися господарі", - сказала Наталія Рец.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рак забрав життя молодого музиканта

"Останні 2 роки у неї жила стара лабрадорка Шаня, яку вона взяла з притулку у Бородянці. Минулої весни собака померла від старості. Ірина зразу ж взяла собі такого ж старенького лабрадора Оскара. Тепер він житиме у її рідних", - додала вона.

Ірина була одружена. У неї залишився 6-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Фокт померла перед днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути