середа, 07 грудня 2011 06:45

За 600 гривень усе тіло покриють шоколадом

Автор: фото: Володимир МУКАН
  Для натирання усього тіла масажист Марина Водяну використовує до півлітра суміші шоколаду
Для натирання усього тіла масажист Марина Водяну використовує до півлітра суміші шоколаду

"Торік перед Новим роком клієнтки просили заливати їх шоколадом, щоб увесь рік був у шоколаді", — розповідає масажист Марина Водяну, 32 роки.

Працює у салоні краси "Глазурь" на столичній вул. Літній, неподалік Національного палацу "Україна".

Там роблять шоколадний масаж. Марина просить клієнтку 20-річну Ангеліну Галімову лягти на кушетку. Вмикає музику. На спину, руки та ноги клієнтки намащує скраб. Далі робить круговими рухами масаж-пілінг.

— Це щоб прибрати відмерлі клітини шкіри, — пояснює масажистка. — Із пілінгом шоколадний масаж дає кращий ефект. Він корисний після фізичних навантажень, розслабляє та живить шкіру вітамінами, виводить шлаки з організму, прискорює розщеплення жирів. Часто на процедуру приходять після сауни.

Далі Марина змиває скраб і наносить густий теплий шоколад. Одночасно погладжує, розминає тіло. Витрачає до півлітра шоколаду. Далі загортає Ангеліну в плівку на 20 хв.

— Цей шоколад не солодкий, як кондитерський. Містить багато косметичних елементів. Одні мої клієнти намагалися зробити собі масаж зі звичайним шоколадом. Не вийшло. Шоколад не топиться як слід, — пояснює масажистка. — Ефекту від процедури вистачає приблизно на тиждень. Шкіра ніби омолоджується. Постійні клієнти приходять три-чотири рази на місяць. Є і жінки 60–70 років. Ходять і чоловіки. Жінкам за 30 їхні чоловіки дарують подарункові сертифікати на наші послуги.

2-годинний шоколадний масаж коштує від 600 грн. У столичному салоні краси "Сафо" на вул. Межигірській роблять шоколадний масаж обличчя, шиї та декольте. Повна ціна 300 грн, однак упродовж наступних двох місяців — утричі дешевше.

Зараз ви читаєте новину «За 600 гривень усе тіло покриють шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути