пʼятниця, 23 березня 2012 00:30

МММ розвалиться до кінця року

Із 14 по 19 березня українським вкладникам МММ-2011 припинили виплати. Цю фінансову піраміду створив москвич 56-річний Сергій Мавроді торік.

— Грошей не давали, бо Мавроді арештували на п'ять діб за несплату штрафу 1000 рублів. У нас домовленість: як зв'язок із ним переривається, ми вводимо режим спокою до з'ясування обставин, — пояснює В'ячеслав Пимененко, представник українського осередку МММ-2011.

Додає, що гроші знову почали виплачувати в повному обсязі.

— За моїми оцінками, піраміда проіснує ще півроку. Ну, може, протримається до кінця року, — говорить 32-річний Павло Мельник, аналітик із фірми "МПП-консалтинг". — Ця структура функціонуватиме, доки будуть грошові вливання. Без нових учасників зруйнується за день. Думаю, вони брешуть, що гроші вклали шість мільйонів українців. За моїми підрахунками, вкладників десь мільйон. Переважно це пенсіонери й жителі депресивних регіонів, які сидять без роботи. Вони вкладають невеликі суми, аби мати хоч якийсь заробіток.

Зараз ви читаєте новину «МММ розвалиться до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути