пʼятниця, 22 березня 2013 07:00

До пенсіонерів виявили турботу

Напевно, кожен із нас хоча б раз бачив черги пенсіонерів, що марнують час біля поштового відділення в день отримання пенсії. Вони змушені виходити зрання з дому, вистоювати не одну годину, чекаючи, доки одержать власні гроші. Тоді як процес отримання пенсії цілком може бути організований набагато комфортніше й при цьому — з користю.

В арсеналі вітчизняних фінустанов є багато способів швидкого і зручного одержання пенсії. Наприклад, вона може нараховуватися на банківський пенсійний рахунок, який передбачає підвищену відсоткову ставку. Знімати з рахунку пенсійні кошти можна в будь-який час і навіть по частинах, не втрачаючи при цьому нарахованих відсотків. Ще один зручний банківський продукт для отримання пенсії — банківська картка. Вона, як і банківський пенсійний рахунок, дає змогу забути про те, що в день отримання пенсії треба перебувати вдома, терпляче чекаючи на листоношу. Більше не потрібно залежати від конкретного дня видачі пенсії. Пенсіонери можуть отримувати гроші в банкоматах будь-якого дня, зокрема у вихідні, або ж у касах відділень. Режим роботи відділень також складений таким чином, аби було зручно і пенсіонерам, що працюють.

Пенсійні нарахування накопичуватимуться і примножуватимуться

Українські банки почали привчати клієнтів до отримання пенсії через банківську мережу, як це заведено в усьому цивілізованому світі. "Промінвестбанк" зробив процес обслуговування ще вигіднішим і зручнішим: від 1 березня була збільшена відсоткова ставка за залишками на пенсійних рахунках клієнтів-пенсіонерів до 10% річних у гривні. Це збільшує щомісячний додатковий дохід до пенсії, що не може не тішити. Крім того, пенсіонери — клієнти ПІБу тепер можуть цілком безкоштовно знімати готівку зі своїх карток у банкоматах будь-яких банків по всій території України. Обмежень щодо кількості операцій теж немає, як і стосовно зняття пенсійних коштів у касах відділень "Промінвестбанку".

Андрій Карякін, директор департаменту роздрібного бізнесу, каже: розробляючи нові продукти, "Промінвестбанк" орієнтується передусім на потреби та побажання своїх клієнтів. "Ми розуміємо, що пенсіонери — це особлива категорія клієнтів. Літнім людям не завжди зручно добиратися до відділення банку — вони вже не настільки мобільні в своєму пересуванні. Навіть якщо банк має власну розгалужену мережу банкоматів, часом клієнту-пенсіонеру дістатися до банкомату свого банку теж буває незручно. Тому ми дійшли висновку, що пенсіонерам буде набагато зручніше, якщо вони ніколи більше не замислюватимуться про те, де розташований наш банкомат або відділення. Ми надали їм змогу безкоштовно знімати гроші у будь-якому банкоматі країни", — додає Андрій Карякін. Наприкінці 2012 року власна мережа "Промінвестбанку" налічувала 355 банкоматів і 90 відділень по всій Україні.

"Промінвестбанк" пропонує також нові вигідні для клієнтів кредитні продукти для фізичних осіб. Оформивши кредит готівкою, можна отримати кредитні кошти на суму до 75 тис. грн на термін до чотирьох років. Це без застави та гарантій, абсолютно на будь-які цілі.

Не менш цікавим продуктом фінустанови є кредитна карта ПІБ із можливістю безкоштовно (пільговий період — до 51 дня) користуватися грошима банку для щоденних розрахунків за покупки в магазинах, у кафе, за проживання в готелі, за мобільний телефон, за квитки на поїзд і т. д. Оплачуючи покупки або послуги кредитною карткою, можна дозволити собі швидко отримати бажаний товар або послугу, при цьому повертаючи банку гроші за них упродовж 51 дня пільгового періоду без комісій.

Якщо ж у клієнта є твердий намір накопичити та примножити свої вільні кошти, "Промінвестбанк" пропонує депозитні вклади на спеціальних умовах. Накопичення в банку вигідні ще й тим, що гроші лежать у надійному місці, а не в тумбочці й не під матрацом. А це означає, що наскладати потрібну суму можна зі спокійною душею.

Що стосується депозитних вкладів зі ставками, які пропонує "Промінвестбанк" за вкладом "Традиційний", у ПІБі відзначають, що банк не вдається до ризикових операцій, а залучає кошти за ринковими ставками, дбаючи насамперед про стабільність доходу та безпеку збереження вкладів своїх клієнтів.

Для пенсіонерів, які співпрацюють із "Промінвестбанком" протягом тривалого часу, діє програма лояльності, що додатково збільшує дохід від депозитів. Бонуси за програмою лояльності фінустанова надає за умови пред'явлення вкладником пенсійного посвідчення. Програма лояльності застосована до кожного нового вкладу, незалежно від кількості депозитів.

Аби отримувати пенсію в банку, необхідно звернутися до будь-якого відділення "Промінвестбанку" з паспортом і пенсійним посвідченням.

Банкіри не сумніваються, що одержувати пенсію у відділеннях банку або знімати пенсійні гроші через банкомати стане звичною справою, адже це й вигідно, й зручно. Багато пенсіонерів уже встигли оцінити переваги такої співпраці та залишилися задоволені. Тим більше що обслуговування пенсійних рахунків у "Промінвестбанку" завжди було і залишається безкоштовним.

Зараз ви читаєте новину «До пенсіонерів виявили турботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути