середа, 19 жовтня 2016 01:46

Після двох розлучень їх помирила війна

Вони познайомилися 20 років тому. Одружилися. І встигли двічі розлучитися. Невдовзі розпишуться втретє. Вікторію та Андрія помирила війна. Настільки, що жінка поїхала на фронт за чоловіком, повідомляють fakty.ictv.ua.

 

Андрій – росіянин, закінчив військовий виш у Санкт-Петербурзі. І навіть у Чеченському конфлікті воював на боці федералів. Проте Україна давно стала рідною країною. Тут чоловік зустрів майбутню дружину, з якою народили четверо дітей і вдочерили дівчинку. Жінка вирішила також іти воювати разом за Андрієм.

"Я просто знав, я був впевнений на 148%, що їй відмовлять. Був шокований, коли замполіт сказав їй приїжджати. З дружиною воювати пліч-о-пліч і складно, бо дуже переживаю за неї, і водночас легко, бо розуміємо одне одного без слів", - каже Андрій.

Разом пройшли шахту Бутівка. Її терористи обстрілюють і вдень, і вночі. Саме на шахті подружжя пережило день, який, думали, стане останнім.

Читайте також: Волонтерка вийшла заміж за героя АТО

Нині, в Луганському, гарячій точці на Світлодарській дузі, Андрій та Віка нерозлучні. На позиції завжди разом. Він розвідник, вона – коригувальниця вогню. Молодших дітей залишили на бабусь. Старший син, якому 19, воює у Пісках. А пара, яка досі розлучена, планує невдовзі побратися втретє.

Зараз ви читаєте новину «Після двох розлучень їх помирила війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути