субота, 29 жовтня 2016 12:06

На весіллях заборонили неналежно одягатися і танцювати

На весіллях заборонили неналежно одягатися і танцювати

Міністерство культури Чеченської Республіки створить спеціальні робочі групи, представники яких будуть стежити за дотриманням національних традицій на весіллях. Вони отримають право припинити порушення та зупиняти свято, передає ТАСС.

"Будуть створені спеціальні робочі групи, представники яких будуть на весіллях стежити за тим, як дотримуються традицій. Якщо вони будуть помічати якусь невідповідну нашому менталітету форму одягу або неналежні рухи в танці, будуть це припиняти," — повідомив представник відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена вийшла заміж голяка

Виконуючий обов'язки міністра культури Чечні Хож-Баудо Дааєв провів нараду, присвячену традиційним весільним заходам. Він зазначив, що робочі групи в Чечні ознайомили населення з порядком проведення традиційних культурно-масових заходів, проте неналежна форма одягу і неналежне виконання національного танцю все ще часто зустрічаються на весіллях.

Це не вперше, коли місцева влада Чечні намагається регулювати святкування. Раніше Департамент культури мерії Грозного поширив правила поведінки на весіллі, згідно з якими на святі заборонені стрілянина, поява в нетверезому вигляді, танець нареченої, тощо. І вже понад рік місцева поліція визначає, скільки машин має бути у весільному кортежі.

86-річна наречена Тейлор Miллі-Моррісон приголомшила гостей весільною сукнею. Жінка працювала моделлю 50 років тому. На свято вона вирішила стати дизайнером та сама створила своє вбрання.

Зараз ви читаєте новину «На весіллях заборонили неналежно одягатися і танцювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути