четвер, 16 лютого 2017 10:10

Андрій Джеджула розповів про нове кохання та весілля

Андрій Джеджула розповів про нове кохання та весілля
Андрій Джеджула та Юлія Леус/ facebook.com/andrey.djedjula.3

Шоумен Андрій Джеджула розповів про нову кохану Юлію Леус та зізнався, що готовий до найважливішого кроку у житті — весілля.

Про це йшлося в ТСН.

"Ми зустрілися на весіллі у спільних друзів. Нас посадили за одним столом. У той момент - я вільний хлопець, вона вільна дівчина. Як з'ясувалося, ми з Юлею знайомі вже років вісім, у нас навіть була спільна фотографія. Вісім років тому вона була у стосунках, а я тільки-но розійшовся із мамою своєї дитини. У принципі був вільний чоловік, але добре, що вона мені тоді не трапилась. По-перше, вона була зайнята, хоча тоді дуже сподобалася. По-друге, не знаю, наскільки я був серйозним - юнацький максималізм, і мстиве ставлення до жінок. Дуже добре, що вона не стала черговою. Як сильно би вона не сподобалася мені тоді - я не дивлюся на жінок, які перебувають у серйозних стосунках. Але хотілося проводжати очима. Услід дивився. Чесно. Бог зробив так, як було потрібно. Вісім років. І ось, ми опинилися за одним столом. І від того дня почалося. Перші три тижні придивлялися один до одного. Потім мій батько запросив нас на дачу. Замість одного, провели п'ять днів. І з того моменту не розлучаємося", - поділився шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеджула розповів, як позбавлявся татуювання з ім'ям Санти Дімопулос

Шомен жодного разу не був офіційно одружений. Тому, зізнався, що готовий до такого кроку. Щоправда вважає важливішим вінчання, ніж банальний розпис у РАЦСі.

Торік восени Андрій Джеджула розірвав досить тривалі стосунки з акторкою Інною Крамаренко. До того жив у цивільному шлюбі зі співачкою Сантою Дімопулос. Мають спільного сина. Теперішня обраниця шоумена Юлія Леус виховує доньку від першого шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Джеджула розповів про нове кохання та весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути