середа, 05 жовтня 2016 00:58

Як вийти заміж мамі з дітьми

Як вийти заміж мамі з дітьми

Чи є перешкодою власна дитина особистому житті самотньої мами? Чоловіки стверджують, що при справжній любові це не має значення. Чому ж тоді самостійні мами не поспішають вийти заміж, пише rivnist.in.ua.

"Треба зрозуміти що дитина — це ніякий не обмежувач того, щоб знайти своє щастя. Просто дуже часто жінки, самі того не розуміючи, намагаються повністю концентруватися на дітях. Це сама глобальна помилка. Зрозуміло, що дитина для жінки завжди на першому місці, але все таки потрібно пам'ятати що в першу чергу мати повинна бути щасливою", - каже психолог Анетта Орлова.

Жінка має пам'ятати про різні ролі — мати, коханка, амазонка. Якщо всі ці якості розвинені, тоді виживе в різних соціальних ситуаціях.

"Ще одна помилка — самобичування. Жінка починає себе лаяти і налаштовувати на те, що з дитиною завести сім'ю вже неможливо, нормальних чоловіків немає. Чим більше це культивується, тим ближче депресія, апатія і тривожність. Чоловіки якраз розглядають жінок за 35 з дітьми позитивно. Не подобається ця категорія тільки чоловікам інфантильним, які ревнують до дітей, або патологічно скупим чоловікам, котрі не витратять зайву копійку", - додає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як закохати в себе чоловіка

Вийти заміж жінці з дітьми може й складніше, але при цьому закохатися, отримувати позитивні емоції, бути у стосунках без укладення шлюбу цілком реально. Головне, треба пам'ятати, що ви — саме жінка, розвивати жіночність, відчувати це і тоді чоловіки будуть тягнутися. Щоб зробити крок назустріч чоловікові, жінка повинна сама себе переконати в тому, що це не зрада дітей.

Нагадаємо ТОП-7 порад, як вийти заміж до 25

Зараз ви читаєте новину «Як вийти заміж мамі з дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути