четвер, 13 серпня 2009 18:02

На Високому Замку танцювали брейк

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Танцівники із колективу ”Вест да Крю” танцюють брейк на оглядовому майданчику гори Високий Замок у Львові у середу 12 серпня
Танцівники із колективу ”Вест да Крю” танцюють брейк на оглядовому майданчику гори Високий Замок у Львові у середу 12 серпня

Захід "Високий Замок танцює брейк" провели в середу на оглядовому майданчику гори Високий Замок у центрі Львова. Молодь із танцювального колективу "Вест да Крю" демонструвала танці як альтернативу курінню й алкоголю.

— Акцію організували з нагоди Всесвітнього дня молоді, — пояснює Ірина Федорин, 20 років. — Обрали Високий Замок, бо це найвища точка Львова — 413 метрів над рівнем моря. Хочемо таким чином привітати всю молодь міста зі святом.

О 13.00 на вершині збираються п"ятеро молодих людей. Одягнені в жовті футболки з символікою Львова. Умикають ноутбук і танцюють.

18-річний Юрій Корнелюк прив"язує до ноги прапор з емблемою міста — п"ятьма різнокольоровими вежами. Лізе на флагшток, позуючи перед фотокамерами.

— Львів за здоровий спосіб життя, — кричить із гори.

Каже, танцюють на Високому Замку вперше.

— Брейк-дансом займаюся чотири роки. Тренуємося тричі на тиждень. Захід проводимо в рамках акції "Львів— місто вуличного танцю".

Зараз ви читаєте новину «На Високому Замку танцювали брейк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути