пʼятниця, 25 березня 2011 12:48
Юрій Луканов
Юрій Луканов
Юрій Луканов

Схиблена логіка нардепа і міністра

Міліцейський міністр Анатолій Могильов вручив своєму підлеглому нагороду за сумлінне виконання службових обов'язків. Тому самому, що постраждав від руки чи то народного депутата Володимира Ландіка, чи то від його помічника.

— Який принциповий міністр і його підлеглий! — напрошується висновок.

Але принциповість тут ні до чого. Як завжди, коли це стосується можновладців, історія має схиблену логіку.

Нагадаю, машину члена парламенту інспектор зупинив за перевищення швидкості. У результаті правоохоронець опинився в лікарні з травмами. Він стверджує, що його побила охорона депутата. Ландік говорить, що сам розбирався з інспектором, ніхто нікого не бив. А потім повідомляють, що помічник депутата провідав інспектора ДАІ у лікарні, й вони нібито помирилися.

Ключ до розуміння цього конфлікту лежить у поясненні депутата Ландіка. Він розповів, що йому зателефонував міліцейський начальник і попросив уточнити номер його автомобіля. Мовляв, ти постійно поспішаєш, тож треба сказати підлеглим, щоб не чіпали. На прес-конференції Ландік нарікав, що його обдурили — номер нібито дізнавалися для того, щоб до нього причепитися. Він явно натякав, що хтось руками автоінспектора зводив із ним  рахунки.

Можливо, це і справді так. Але на узбіччі цих балачок залишився той факт, що машина нардепа рухалась із швидкістю 91 кілометр на годину. Себто — відверто порушувала Правила дорожнього руху. Якби можновладці дотримувалися декларованого ними гасла "закон один для всіх", то найлютіші вороги не мали б за що притягти їх до відповідальності. Та й інспектори мусили б зупиняти не лише нардепів, а й президента з прем'єром. Останні щоранку, їдучи на роботу, заважають жити нетитулованим водіям.

Зараз ви читаєте новину «Схиблена логіка нардепа і міністра ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути