неділя, 17 квітня 2011 11:21
Юрій Луканов
Юрій Луканов
Юрій Луканов

Краще грати на акордеоні, ніж балакати

Думаю, що і справді існують журналісти-холуї, які ретельно виконують брудні замовлення своїх господарів. Та коли про це заявляє така одіозна постать, як акордеоніст і за сумісництвом народний депутат Ян Табачник, то це звучить трохи кумедно. Нагадаю, що під час телевізійної програми, яку він веде на одному з каналів, цей добродій заявив, що 85 відсотків журналістів холуї.

Сам добродій Табачник раз на рік демонструє нам свою, так би мовити, честь, запрошуючи сильних на той момент можновладців до своєї програми "Честь имею пригласить". Його поведінка там вже давно стала символом запопадливості і лизоблюдства. Особливо запам'яталася фраза із часів перебування при владі Леоніда Кучми. "Спасибо, что замечаете, награждаете", - сказав тодішньому главі держави Ян Табачник. Лишалося тільки як справжньому холопові у пориві вдячності поцілувати руку господареві.

Це не вперше Табачник потрапляє в кумедну ситуацію. Пригадується, після приходу Віктора Ющенка до влади постало питання про повернення прибраної до рук акордеоніста земельної ділянки на березі Дніпра, де він збирався будувати нібито торговельний центр. Ян Табачник вирішив подати це як переслідування на національній основі. Прийшов до УНІАН на прес-конференцію із зіркою Давида на грудях. Зняти зірку просто на прес-конференції обурено вимагав від нього інший єврей Михайло Бродський.

І з законотворчістю у Табачника не дуже складається. За час перебування в парламенті Табачник жодного разу не виступив. Написав лише два запити на одну і ту ж тему. І був автором одного законопроекту, який був знятий з розгляду. Тож, типовий депутат-прогульник, який доручає тиснути за себе кнопку голосування іншим депутатам. Отож, єдине чим він може принести користь Партії регіонів, за списками якої він пройшов до Верховної Ради, це критикувати її опонентів. Але виходить у нього погано. Іноді краще грати на акордеоні, ніж балакати.

Зараз ви читаєте новину «Краще грати на акордеоні, ніж балакати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути