понеділок, 28 листопада 2011 17:02

Шоу-бізнес змушує артистів бути "неодруженими й бездітними"

  Пара Наталя Валевська та Володимир Пригладь вважаються однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі
Пара Наталя Валевська та Володимир Пригладь вважаються однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі

"Усі артисти приховують особисте життя, – розповідає у столичному ресторані "Апрєль" піар-менеджер Сергій, який просуває кількох молодих артистів. - Кого зацікавить молода довгонога співачка, на яку вдома чекає чоловік та діти? Продюсерові не вигідно розкручувати домогосподарку. Гроші можна заробити тільки на розпусній дівці, яку хотітиме пів-України".

З усіма артистами продюсери підписують контракт. Оснавна вимога — артистка має бути незаміжньою, зобов'язується на кілька років не виходити заміж і не народжувати дітей.

"З жіночими колективами працювати найважче. Когось мільйонер заміж кличе, у когось пузо невчасно з'являється. Якщо співачка порушує умови контракту, її штрафують. Багато хто потім не може розплатитися з продюсером. За контрактом, співачка три-п'ять років не має права виходити заміж і народжувати. На моїй пам'яті продюсер двох дівчат змусив зробити аборт. Бо в разі розірвання контракту від них вимагали 300 тисяч доларів відшкодування. Таких грошей співачка, яка півроку виступала на сцені, не має".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сурогатна матір народила Кіркорову дочку

Сцена вимагає вільних людей. Якщо це молодий артист, то він обов'язково має бути самотній, – щоб усі слухачки мріяли стати його дружиною чи дівчиною.

"Довго свій сімейний стан приховували артисти з "Камеді Клабу" Сергій Притула, Андрій Молочний та Олександр Педан. Навіть їхні піар-менеджери не знали, що у хлопців є діти. Їх робили секс-символами, за ними "кип'ятком пісяли" мільйони дівчат".

Співаків називає підневільними людьми.

"Вони не можуть ходити на побачення, цілуватися в парку чи під власним будинком. Навіть у гості будь-кого приводити не можна: якщо папараці зловлять, півроку не відмажешся від небажаного приписаного роману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривошапко і Денисова розійшлися

Мало в кого з виконавців є щасливі сім'ї. Кому потрібна дружина, яка день проводить у спортзалі чи на репетиції, а вночі виступає на мальчішніках? Більше шансів бути разом мають пари, які займаються спільною справою. Якщо Наталя Валевська виступає на сцені, то чоловік її продюсує, організовує концерти, запис дисків, готує сценічні костюми, співпрацює з пресою. Ну, і всюди слідкує за дружиною. Усякі ревнощі відпадають. Тому й сім'я у них щаслива".

Зараз ви читаєте новину «Шоу-бізнес змушує артистів бути "неодруженими й бездітними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути