пʼятниця, 25 листопада 2011 09:34

Колишня коханка Баскова стане мамою після нового року

Колишня коханка Баскова стане мамою після нового року

Оксана Федорова стане мамою вже на початку наступного року. Світська левиця вирішила, що народжуватиме виключно в Росії і принципово не хоче дізнаватися стать малюка. Крім цього, припіднялася завіса таємниці над особистістю чоловіка Оксани.

Телеведуча та її чоловік Андрій Бородін зійшлися на думці, що народжувати треба не за кордоном, як це зараз модно у представників російського шоу-бізнесу, а на батьківщині, в Росії. Пара впевнена, що вітчизняні лікарі куди краще західних.

Також Оксана та Андрій вирішили заздалегідь не дізнаватися стать дитини.

"Яка різниця, хто буде? Дівчинка, хлопчик ... Головне - щоб народилася людина. Я дякую Богові за те, що він дав мені можливість стати мамою, відчути на собі це диво. Зараз у мене, можливо, один з найкращих періодів у житті", - повідомила майбутня мама.

Тим часом з'явилася і додаткова інформація про особу чоловіка Оксани. Колишній начальник одного з відомств Міністерства природних ресурсів, тепер Андрій Бородін є співробітником адміністрації президента. Федорова тому й не хотіла афішувати ім'я благовірного, щоб не привертати зайвої уваги до його статусу.

Між приготуваннями до материнства Оксана Федорова зараз активно працює і активно відпочиває. Екс-"Міс Всесвіт" із задоволенням з'являється на світських заходах, а нещодавно і зовсім презентувала новий кліп.

Федорова розповіла: "Я не обмежую себе в рухах - навпаки, проявляю небувалу активність: багато гуляю, їжджу за місто, займаюся фізичними вправами <...> Мені дуже подобається мій нинішній стан, я насолоджуюся кожним днем і з нетерпінням чекаю на народження малюка".

Зараз ви читаєте новину «Колишня коханка Баскова стане мамою після нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути