вівторок, 26 лютого 2013 18:00

Щасливий шлюб найлегше укласти з італійцем

Щасливий шлюб найлегше укласти з італійцем
Фото: tsn.ua

Киянка Рита Ольховська три роки тому відкрила шлюбне агентство. Знайомить українок з іноземцями.

"Третина знайомств через моє шлюбне агентство закінчуються шлюбом, - каже Рита Василівна. – Перед тим, як виставити анкету нареченої в інтернеті, перевіряю її паспорт. Завжди вносимо правдиві дані, щоб клієнт залишився задоволеним, а не обдуреним. Якщо жінка розлучена, нема причин приховувати це. Анкети заміжніх не виставляємо".

Каже, українкам найлегше зав'язати стосунки з американцями і канадійцями.

"У цих країнах великі українські діаспори. Чоловікам батьки нав'язують у наречені українок, як чесних і порядних жінок, які народять гарних і розумних дітей. Та за моїми спостереженнями, найщасливіші шлюби у наших жінок складаються з італійцями. Вони щедрі, відверті у стосунках, цінують жінку. Вже після третього-четвертого побачення кличуть в Італію, бо хочуть познайомити з родичами. Усім дівчатам раджу, аби готувались до зустрічі заздалегідь. Якщо зможете зачарувати його маму, бабусю, батька, кузенів, це вже 60% успіху. Через півроку можете одягнути весільну сукню".

З французами шлюби недовговічні.

"Французьким чоловікам швидко набридає сімейне життя. Вони вже через півроку можуть знайти коханку. Будете терпіти, ще кілька років поживете у статусі його дружини. Як тільки почнете скандалити, готуйтеся до розлучення. На майно претендувати марно. Майже усі французи перед весіллям укладають шлюбні контракти".

За словами свахи, з британськими чоловіками українкам нудно.

"Весь вільний час вони проводять у пабах з друзями або перед телевізором. Здебільшого скупі. На подарунки грошей не витрачають. Навіть на Різдво у коробки з подарунками кладуть чек. Якщо раптом дарунок не сподобається, щоб змогли його обміняти на гроші. Британці трохи скупі на почуття та емоції", - запевняє Рита Василівна.

Німці приїжджають у Київ заради дешевого сексу. Як каже сваха, стати нареченою можна, якщо німцю уже за 50. Найчастіше він шукає хорошу господиню. Рідко погоджується на дітей, бо, як правило, уже має старших від першого шлюбу.

 

Зараз ви читаєте новину «Щасливий шлюб найлегше укласти з італійцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути