вівторок, 31 грудня 2013 10:15

Самотні Раки знайдуть свою пару – астролог Максимова

Самотні Раки знайдуть свою пару – астролог Максимова
фото: http://vidido.ua/

"Шлюб не бажано укладати з 11 по 29 квітня, з 9 по 28 червня, з 24 вересня — по 10 жовтня, - каже харківський астролог Олена Максимова. - Такі сім'ї швидко розпадуться. Краще йти до загсу з 2 липня по 25 серпня. Серед створених 2014 року сімей буде багато творчих і багатодітних".

Як складатимуться стосунки у різних знаків зодіаку, Олена Максимова розповідає читачам Gazeta.ua.

Овен

Стосунки, зав'язані до серпня, не віщують нічого хорошого. Партнери більш за все вас прикро здивують і засмутять. Кохані можуть втратити роботу. Поповнення у родині краще планувати з листопада. Тоді ж вдалий час для пошуку партнера.

Тілець

Важко буде спостерігати за тим, як рідні потерпатимуть від поганого самопочуття. Доведеться виконувати роль домашнього психолога. Навесні можуть зав'язатися серйозні стосунки, які закінчаться шлюбом. Весілля плануйте на вересень і листопад. Громадянський шлюб закінчиться плачевно.

Близнюки

Багатьом вдасться зробити кар'єру і допомогти домогтися цього ж своїм коханим. Цього року на сім'ї чекають подорожі, нові покупки. Можете придбати авто і переїхати у нову квартиру. Не забувайте телефонувати коханим. За турботу вони віддячать сповна.

Рак

Труднощі зблизять вас з коханими і зроблять сім'ю міцнішою. Самотні Раки знайдуть свою пару.

Лев

Доведеться цілий рік миритися з заздрістю оточуючих і їхнім намаганням поставити вас на місце. Ризиковано вихвалятися дітьми. Ви легко піддаватиметесь зуроченню. Не варто ділитися зі знайомими розмовами про свої стосунки. Може зірватися запланований шлюб. Будьте готові до збільшення родини. Народжені діти викликатимуть гордість у батьків.

Діва

Іти до РАЦСу краще навесні. Зав'язані у другому півріччі стосунки закінчаться вороже. Частіше беріть відпустки і проводьте їх з коханими.

Терези

Шлюби краще відкласти до вересня. Інакше наречені можуть зрадити або утекти прямо з-під вінця.

Скорпіон

Одружуватися краще у листопаді. Укладені у першому півріччі шлюби швидко розпадатимуться. Навесні чекають випробування на сім'ї зі стажем.

Стрілець

Навесні будете непосидючими. Вирушатимете у відрядження і на екскурсії. Рідні намагатимуться втримати вас удома, але будуть змушені прилаштуватися до вашого темпу життя. Доведеться повернутися до колишніх стосунків

Козеріг

Багато клопоту у січні завдаватимуть діти. Двері не зачинятимуться через гостей. Самотнім краще шукати пару навесні.

Водолій

Зламаєте існуючі стереотипи, по новому оціните коханих. Часто наставатиме ностальгія. Досліджуйте свій родовід. Не женіться за новим. Аналізуйте пережите.

Риби

Шлюб перенесіть на серпень. Рік стане випробувальним для молодих пар. Не поспішайте з розлученням, бо пошкодуєте. З лютого по квітень треба встояти перед спокусою завести роман на стороні.

Зараз ви читаєте новину «Самотні Раки знайдуть свою пару – астролог Максимова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути