четвер, 26 грудня 2013 17:00

У Новорічну ніч жінкам пасуватимуть сині сукні
9

"Залишився тиждень до Нового року, - каже київський шопер Вадим Сітуха. – Столичні модниці уже давно замовили у дизайнерів сукні для новорічної ночі. А офісні працівниці і домогосподині саме у пошуку вбрання. Вони метушаться біля вітрин магазинів, вагаються між міні та максі, шукають знижок і стоять у чергах до примірочних. А все тому, що не вміють завчасно подбати про свій гардероб".

Вадим Сітуха два роки працює консультантом з шопінгу. Допомагає оновлювати гардероб та змінювати імідж. На покупки з клієнтом він витрачає від 2 до 3 год.

"У цей Новий рік краще віддати перевагу синій сукні-футляру або платтю з завищеною талією. Жодних страз, кристалів і блискіток. Обмежтеся ручною вишивкою та аплікаціями. Добре, якщо на одязі будуть вставки зі шкіри та хутра".

Аксесуарами для святкування Нового 2014 року можуть стати браслети і персні з камінням зеленого, синього і фіолетового кольору - сапфір, смарагд, аметист.

Астролог Олена Максимова радить сховати у шафу сукні і сорочки червоного і фіолетового, бордового і коричневого, білого і чорного кольорів.

"Одягатися краще у зелене та синє, - радить астролог. - Варто обрати одяг з довгими рукавами, багатошаровий. Можна одягти сукню до колін, без глибокого декольте. Не виставляйте на показ груди і ноги. Вбрання повинне бути з натуральних тканин. Віддайте перевагу вишиванці чи сукні в етнічних мотивах".

Астролог не радить одягати золоті прикраси.

"Із прикрас оберіть кам'яні амулети, дерев'яні і шкіряні браслети, - говорить Максимова. - Не годиться золото. З каміння віддайте перевагу бірюзі, смарагду і сапфіру".

Взуття має бути без підборів, шкіряне.

"Волосся заплетіть у косу або розпустіть. Пасуватимуть крупні локони, - каже астролог. - Макіяж повинен бути стриманий – ніяких червоних помад і яскравих тіней. Не погоджуйтеся на кометичні операції напередодні Нового року – 30 і 31 грудня. Навіть вії нарощувати не варто. Макіяж повинен бути легким – підведені олівцем очі, підмальовані вії, на губах прозорий або рожевий блиск".

 

Зараз ви читаєте новину «У Новорічну ніч жінкам пасуватимуть сині сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути