Ексклюзиви
вівторок, 22 листопада 2011 12:30

На сайтах знайомств найбільше шукачів пригод

На сайтах знайомств найбільше шукачів пригод

"На сайтах знайомств нормальну дівчину або хлопця знайти нереально. Там більшість одружених чоловіків коханок шукають, а жінки пропонують секс за гроші", - зізнається киянин Віктор.

Віктор чотири роки живе у шлюбі, але зраджує дружині. Знайомлюся з ним на одному з форумів, де йде обговорення: чи варто шукати другу половинку на сайті знайомств. Віктор – найактивніше бере участь у дискусії.

"Розумієте, усі чоловіки дружинам зраджують, бо так жити цікавіше. Це ж пригоди: попадешся чи пронесе. Я не з тих, хто легко може розговорити дівчину на вулиці. А на форумі або сайті знайомств з багатьма легко знаходжу спільну мову".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкоротші зіркові шлюби, що розпалися через осінню депресію

Щотижня ходить на побачення з іншою дівчиною.

"За тиждень настільки вбиваюсь у довіру, що дівчата самі благають про зустріч, навіть номер у готелі знімають самі. Я там ніколи не називаюсь своїм іменем. Постійно змінюю анкети, щоб старі знайомі не надокучали. Не даю номеру телефону, бо мій мобільний постійно пасе дружина".

На сайтах знайомств записується під різними ніками, виставляє фотографії маловідомих чоловіків-моделей.

"Звісно, бачу, що дівчина приходить на зустріч і коли бачить мене, стає трішечки розчарованою. Але й вона далеко не ідеал. На свою аватарку теж загружає фото моделі чи актриси. Але для мене зовнішність не грає ролі. Я цю людину бачу вперше і надіюсь востаннє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки з грудьми у формі лимонів - найкращі коханки

Каже, на сайтах знайомств дуже багато повій.

"У такий спосіб вони шукають собі клієнтів. Іноді цим займається їхній сутенер. Раз з такою дівчиною крутив роман чотири дні, а коли домовились про зустріч, виставила мені таксу – 500 гривень за годину. Послав її, бо можу знайти дівчину, яка погодиться переспати безплатно".

На побачення не приносить квіти.

"Щоб хтось зі знайомих не побачив і не запідозрив дурного. Ніколи не воджу дівчат з сайту у ресторан чи кафе. Якщо обоє голодні після сексу – замовляємо піцу або суші у готельний номер".

Зараз ви читаєте новину «На сайтах знайомств найбільше шукачів пригод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути