четвер, 09 червня 2016 15:22

З'явились подробиці падіння винищувача у Росії
8

Уламки літака
Фото: Алексій Паньшин / ТАСС
Двигун літака

Літак Су-27, що зазнав аварії у Пушкінському районі Московської області, прямував у складі пілотажної групи "Російські витязі" з виступу. За попередніми даними, причина аварії у відмові техніки.

Про це повідомляє Медуза.

Винищувач впав у лісосмузі в двох кілометрах від села Мураново, за два кілометри від житлових будинків. Пілот з групи "Російські витязі" гвардії майор Сергій Єременко загинув. На місці падіння поблизу уламків винищувача виявлено фрагменти тіла загиблого, поруч із ним - частини парашута.

Неподалік місця катастрофи Су-27 розташовано населений пункт Ашукіно, де в четвер, 9 червня, заступник міноборони Росії Юрій Борисов і головнокомандувач повітряно-космічними силами генерал-полковник Віктор Бондарев відкривали пам'ятник авіаторам. На урочистій церемонії відкриття монумента над селом пролетіли літаки пілотажної групи "Російські витязі".

На місці подій обгорілі частини Су-27 розкидані на великій площі - окремо лежать двигун, частини корпусу і кабіни, цілих частин практично немає. Дерева зламані - видно, що літак зламав їх при падінні протягом приблизно сотні метрів.

"Я спостерігав за польотом, але в небі літака не було видно. Чули лише гучний вибух, з лісосмуги бачили стовп чорного диму", - сказав працівник агентства Интерфакс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В США за добу розбилися одразу два винищувачі

Нагадаємо, 25 січня в районі міста Канськ, що в Красноярському краї, під час виконання планового навчального польоту розбився винищувач МіГ-31. Пілот загинув.

Зараз ви читаєте новину «З'явились подробиці падіння винищувача у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути