субота, 26 грудня 2015 01:20

ЗСУ будуть переходити на стандарти НАТО в 2016 році

ЗСУ будуть переходити на стандарти НАТО в 2016 році
Фото: censor.net.ua

За ініціативою НАТО 2016 року розпочинається формування робочих груп для розробки детальних планів переходу Збройних сил України на стандарти НАТО.

Про це повідомив керівник проектного офісу реформ Андрій Загороднюк під час засідання Ради реформ при Міністерстві оборони України, передає "Європейська правда".

За словами Загороднюка, наступного року проект електронних закупівель розшириться, планується впровадити системи автоматизованого управління в усьому відомстві, розширити експеримент із харчування військовослужбовців.

"Повністю переглядається процес роботи Департаменту держзакупівель. Разом із компанією Ernst&Young він почне працювати за західними стандартами. Спільно з ОБСЄ розробляється проект розвитку системи методичного контролю за Збройними Силами цивільного контролю, який запрацює з першого кварталу наступного року", - сказав він.

Також Загороднюк анонсував створення центрів обслуговування військовослужбовців. За його словами, систему військкоматів буде перенаправлено на вирішення проблем і задоволення потреб військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ будуть переходити на стандарти НАТО в 2016 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути