вівторок, 27 грудня 2016 13:52

Знайшли господаря пса, який 2 дні оберігав травмовану сестру

Знайшли господарів собак, які дві доби провели на залізничній колії поблизу села Тийглаш, за 10 км від Ужгорода. Весь цей час пес оберігав свою травмовану сестру. Коли колією їхав поїзд, прикривав її своїм тілом.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів Денис Малафєєв. Він забрав собак із залізничної колії і відвіз у притулок.

Автор: Денис Малафеєв
 

"Друзі розповіли, що на залізничній колії другу добу лежать два собаки. Зразу поїхав туди. Хотів забрати травмовану собаку, але пес не дав. Гарчав і гавкав. Пішов у машину за снодійним. Коли повернувся, назустріч мчав поїзд. Пес свою супутницю не залишив. Ліг біля неї і прикрив своїм тіло. Стояв шокований, бо ще ніколи не бачив такої вірності", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одягти котів і собак у новорічну ніч

"Коли поїзд проїхав, увів собакам снодійне. Сплячими відвіз у притулок. Там їм надали першу допомогу. А я зразу ж виклав пост про них у Facebook. За кілька годин вдалося знайти їхнього господаря. Коли побачив собак, кинувся їх обіймати і цілувати. Казав: "Ви повернули мій найбільший скарб", - додав Денис Малафєєв.

Врятовані собаки виявилися братом і сестрою. Звати їх Панда і Люсі.

Автор: Денис Малафеєв
 

"Їхній господар розповів, що вони нерозлучні з дитинства. Панда завжди захищає свою сестру і лишає для неї все найсмачніше", - сказав Денис Малафєєв.

"Раніше теж зустрічався з історіями собачої вірності. У дворі нашого будинку живуть двоє закоханих песиків. Самка раніше мала господарів. Якось вкусила їхню дитину. Господар розгнівався і з усією сили угрів її лопатою по голові. Собака відключився, а він подумав, що вбив його. Відніс і прикопав. Її кавалер прибіг на те місце і відгріб її лапами. Пес виявився живим. Тепер вони живуть у нашому дворі. Ходять тільки парою", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли господаря пса, який 2 дні оберігав травмовану сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути