середа, 08 січня 2014 10:30

Зима в Україні почнеться після Старого Нового року і триватиме місяць

Зима в Україні почнеться після Старого Нового року і триватиме місяць
Фото: tsn.ua

До Старого Нового року справжню зиму українцям чекати не варто, температура буде до +10 градусів, передає Сегодня.

За прогнозами Укргідрометцентру, до 14 січня практично на всій території країни запанує рання весна, а стовпчик термометра вдень буде наполегливо показувати до +3-6 градусів на північному сході в Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій та Дніпропетровській областях. Правда, через невластиву для січня плюсової температури, в цих регіонах починаючи із завтрашнього дня йтиме мокрий сніг та дощ.

Жителів південних регіонів - Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та Криму - погода тішитиме сонячними днями і 10 градусами вище нуля. У середньому до кінця січня по всій Україні, за прогнозами Укргідрометцентру, стовпчик термометра не опуститься нижче 8 градусів морозу. Тільки в Луганській, Київській та Рівненській областях може бути до -10 градусів.

Після Старого Нового року в Україну все-таки може прийти справжня зима зі снігом і морозами. Ще більше підморозить українців на Водохреща: ближче до 16 січня до нас прийде холодний арктичний циклон, який принесе з собою 15-градусні морози. Але таку температуру варто очікувати тільки вночі і тільки в північно-східних регіонах. У всіх інших областях буде максимум -6-11 градусів. Похолодання тривалим не буде і, за прогнозами синоптиків, "справжня" зима триватиме максимум місяць: вже з середини лютого в Україні знову повернеться тепло.

Зараз ви читаєте новину «Зима в Україні почнеться після Старого Нового року і триватиме місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути