Ексклюзиви
пʼятниця, 01 листопада 2013 11:45

"Зима" в Україні почнеться у листопаді

"Зима" в Україні почнеться у листопаді
Фото: dt.ua

Вже за тиждень на українців чекає мінусова температура, про це повідомляють метеорологи. Зокрема, у Києві з 12 листопада очікується похолодання від 2 до 6 градусів нижче нуля. така погода протримається близько тижня. В кінці місяця прогнозують незначне потепління.

У п'ятницю, 1 листопада, в Україні очікується мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман. Вітер у західних областях південно-західний, 3-8 м / с, на півночі - південний, 3-8 м / с, в центрі - південно -східний, 3-8 м / с, на сході - західний, 3-8 м / с, на півдні - східний , 3-8 м / с.

Температура повітря вночі у західних, східних і південних областях +1 ... +6 ° С, у північних та центральних областях 0 ... +5 ° С , вдень на заході +10 ... +16 ° С, на півночі, в центрі і на сході +8 ... +14 ° С, на півдні +10 ... +15 ° С.

У Криму без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-східний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі +4 ... +9 ° С, на узбережжі +8 ... +11 ° С , вдень +12 ... +17 ° С. У Києві без опадів, вітер південний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі +2 ... +4 ° С , вдень +11 ... +13 ° С.

 

Зараз ви читаєте новину «"Зима" в Україні почнеться у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути