понеділок, 28 жовтня 2013 15:24

В Україні прогнозують температурний рекорд - до 20 градусів тепла вдень

В Україні прогнозують температурний рекорд - до 20 градусів тепла вдень
Фото: vkurse.ua

Незвичайно тепла осінь цього року в Україні вже поставила декілька температурних рекордів для даної пори року. Про це повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда на прес-конференції у понеділок, 28 жовтня.

"За останні дні в Україні було встановлено декілька температурних рекордів. Це стосується максимальної температури повітря в місті Житомирі і середньодобової температури в Києві", - повідомив він.

Такі рекордні показники свідчать про те, що у кліматі відбуваються певні зміни: "І я думаю , що причина цих змін криється в тих кліматичних змінах, які відбуваються в цілому у всьому світі", - уточнив Кульбіда.

Так на вівторок, 29 жовтня, Укргідрометцентр прогнозує, що погоду в Україні визначатиме тепла і суха повітряна маса з південного заходу Європи. Вдень без опадів, вночі, вранці у південній та східній частинах місцями туман. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м / с, в Карпатах пориви 19-24 м/с. Температура вночі 6-11° тепла, вдень 15-20°, на Закарпатті та Прикарпатті місцями 22-25 °.

У Києві та області - також без опадів, вітер південно -західний, 7- 12 м / с, температура по області вночі 6-11 ° тепла, вдень 15-20 °, у Києві вночі близько 10 °, вдень 18-20 °. У середу, 30 жовтня, також без істотних опадів, лише в більшості західних областей очікується невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура вночі 5-11 ° тепла, вдень 13-18 °, на Закарпатті, Прикарпатті та на крайньому півдні України - до 20° тепла.

У Києві та області 30 жовтня без істотних опадів, вночі та вранці - туман, вітер змінних напрямків 3-8 м / с. Температура по області вночі 5-10 ° тепла , вдень 13-18 °, у Києві вночі 8-10 °, вдень 15-17 °.

Зараз ви читаєте новину «В Україні прогнозують температурний рекорд - до 20 градусів тепла вдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути