вівторок, 01 грудня 2015 02:55

Затриманий на хабарі $150 тис. колишній прокурор – родич нардепа Ківалова

Затриманий на хабарі $150 тис. колишній прокурор – родич нардепа Ківалова
Фото: Facebook

Затриманий на хабарі 150 тис. дол колишній прокурор Шевченківського району Сергій Нечипоренко – родич народного депутата Сергія Ківалова, написав член колегії МВС Антон Геращенко на сторінці в Facebook.

"Ця справа може стати ще одним лакмусовим папірцем для перевірки на міцність української правоохоронної системи, після справи "діамантових прокурорів". Родич Сергія Ківалова - це було обличчя недоторканне для правоохоронної і судової системи. Це був небожитель, вершитель доль!", - написала Геращенко.

Геращенко уточнив, що вважає неправдивою заяву Ківалова про те, що він знає Сергія Нечипоренка лише по навчанню останнього в Одеській юридичній академії і він не є його родичем. "Вся кар'єра Сергія Нечипоренка проходила під патронатом Сергія Ківалова, зважаючи на їх близьких родинних відносин", - написав він.

Нагадаємо, в прес-службі прокуратури повідомили, що спільно з співробітниками СБУ затримали заступника прокурора одного з районів міста Києва та колишнього прокурора району столиці, які вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 150 тисяч доларів США. Зазначені кошти зловмисники вимагали за закриття кримінального провадження у відношенні громадянина.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий на хабарі $150 тис. колишній прокурор – родич нардепа Ківалова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути