вівторок, 01 вересня 2015 22:30

Західна преса приписує Путіну новий роман, на цей раз з "Кувалдою"
6

Фото: http://znak.com

Американське видання The Daily Beast звернуло увагу на чутки, що поширюються Мережею про нову супутницю російського президента Володимира Путіна, якою стала абсолютна чемпіонкою світу з боксу Наталія Рагозіна на прізвисько "Кувалда" з Нижнього Тагілу.

За інформацією газети, чутки про роман президента і спортсменки стали поширюватися по Рунету після того, як офіційний сайт Кремля опублікував фотографії з турніру з професійного бойового самбо в Сочі. Під час змагань по праву руку від Володимира Путіна сиділа ефектна 39-річна блондинка Наталія Рагозіна.

"На фото Рагозіна в облягаючому синьому платті схвильовано посміхається, дивлячись на Путіна", - пише видання.

Варто відзначити, що Наталія Рагозіна не вперше супроводжує Путіна на спортивному заході. Так, чемпіонка сиділа поруч з ним у 2011 році в СК "Олімпійський" у Москві під час бою чемпіона світу зі змішаних єдиноборств Федора Ємельяненка з американцем Джеффом Монсоном.

Крім того, повідомлялося, що в минулому році Наталія Рагозіна брала участь у хокейному матчі в рамках фестивалю аматорських команд Нічний хокейної ліги в Сочі в одній команді з Володимиром Путіним.

 

Зараз ви читаєте новину «Західна преса приписує Путіну новий роман, на цей раз з "Кувалдою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути