понеділок, 16 грудня 2013 17:20

Влада продовжує витрачати гроші на власний комфорт: у Кабмін закуплять нові холодильники

Влада продовжує витрачати гроші на власний комфорт: у Кабмін закуплять нові холодильники
Фото: molbuk.ua

Управління адміністративними будинками Державного управління справами модернізує столові на вулицях Банковій та Грушевського майже на мільйон гривень. Про відповідне тендері повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Для закладів громадського харчування, призначених для вищих посадових осіб держави, закуплять холодильне обладнання на 253 тисячі гривень, а також кухонне - на 723 тисячі гривень. Загальна сума тендерів склала 977000 гривень. Зокрема, столові поповняться дев'ятьма холодильниками, кількома одиницями морозильного обладнання, трьома кондиціонерами, блендером, фритюрницею, двома кухонними машинами, картоплечисткою, тісторізкою, куттером ( подрібнювач для м'яса), слайсером , соковитискачем, кавоваркою, двома м'ясорубками, овочерізками, електричними сковорідками і сімома електроплитами. Обидва тендера виграло київське ТОВ "Монтажно-технологічне підприємство "Укрмлин".

Компанія працює на ринку України з 1988 року. Спеціалізується на поставках технологічного та холодильного обладнання на підприємства громадського харчування, торгівлі та харчової промисловості, а також обладнання для пралень. На обладнанні від "Укрмлин" працюють ТЦ "Караван", "Магеллан", мережа супермаркетів "ЕКО" , кіноцентр "Зоряний", ресторани "Борисфен" , "Пузата хата" , "Одеса" , а також виробники продукції торгових марок "Дригало" , "Маршал" та ін

Державне управління справами - спеціальний державний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового та іншого забезпечення діяльності президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Ради національної безпеки і оборони та інших державних органів. Підпорядковується главі держави. Фінансування діяльності здійснюється за рахунок коштів державного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Влада продовжує витрачати гроші на власний комфорт: у Кабмін закуплять нові холодильники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути