неділя, 08 травня 2016 17:26

Військова техніка США проїхалася по столиці Молдови

Військова техніка США проїхалася по столиці Молдови

У рамках заходів, приурочених до Дня Перемоги і Пам'яті, на площі Великих Національних зборів у Кишиневі організована виставка американської і молдавської військової техніки.

У Молдові, техніка бере участь в спільних молдавсько-американських військових навчаннях "Dragon Pioneer 2016", які проходять з 3 по 20 травня, передає "Укрінформ"

Згідно з інформацією Міністерства оборони Молдови, американські військовослужбовці спільно з молдовськими вшанують пам'ять загиблих у Другій світовій війні.

Раніше також повідомлялося, що для участі в спільних молдавсько-американських навчаннях в Молдову прибули близько 60 одиниць бойової техніки США.

При цьому, представники опозиції - Партії соціалістів і проросійської "Нашої партії" виступили проти перебування на території країни американської бойової техніки.

Зокрема, на думку опозиції, перебування американських військовослужбовців і їх участь в навчаннях не тільки суперечить нейтральному статусу Молдови, а й загрожує зірвати переговорний процес щодо Придністровського врегулювання.

Зараз ви читаєте новину «Військова техніка США проїхалася по столиці Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути