середа, 03 серпня 2011 16:34

Вигадали жахливу розвагу для батьків
11

Фото: Фото: Parent Fails

Батькам з усього світу вигадали нову розвагу, яка може обернутися жахом для їхніх дітей. Відносно новий англомовний веб-сайт збирає фотографії найсмішніших моментів "ненормальної", а часом і жахливої батьківської поведінки.

У порівнянні з тим, що можна побачити на цих знімках, відомі батьківські "проколи" світових знаменитостей - наприклад, Брітні Спірс за кермом машини з п'ятимісячним сином на колінах або Майкл Джексон, який звісив свою дитину за перила балкона на п'ятому поверсі - можуть здатися "квіточками ", побоюються ЗМІ.

Особливо лякає той факт, що батьків заохочують до всіляких "знущань" над нетямущими малолітніми дітьми, і ті з радістю відгукуються - відображають свої ідеї на матрицях фотоапаратів і пачками надсилають знімки в Інтернет. Однак їхні діти, що стали об'єктами страшних забав, навряд чи будуть веселитися, через роки гортаючи сімейні альбоми, пише The Daily Mail.

Сайт, про який йдеться, називається ParentFails.com ("батьківські провали"). Він рясніє фотографіями - вони розділені по місяцях, починаючи з квітня. Британська газета вибрала ті з них, які, на її погляд, відображають деякі загальні тенденції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка засмажила в мікрохвильовці свою дитину

Одна з них, яка налякала журналістів найбільше, - те, що батьки багато фантазують на тему поїдання немовлят. На одній фотографії батько, широко роззявивши рота, намагається "закусити" власною дитиною, укладеною між двома величезними скибками хліба й зеленого салату. Немовля при цьому, схоже, ридає, хоча знімок нечіткий, і точно стверджувати цього не можна.

Інший малюнок зображує велике кругле блюдо, головний "ласий шматочок" на якому - сплячий азіатський малюк, дбайливо й "апетитно" вкритий млинчиком.

Третю дитину "батьки-людожери" запхали в мікрохвильовку, чим він залишився дуже незадоволений.

Ще одна тенденція - фотографувати дітей разом з небезпечними тваринами, такими, як гігантські змії, які здатні вмить їх задушити. Причому, судячи зі знімків, таких батьки заводять у себе вдома. На одному фото немовля в повзунках безпорадно лежить на спині на ліжку, а зверху впоперек нього розташувався пітон завтовшки майже з половину його тіла.

Багато знімків пов'язані з "туалетним гумором". Одного тата хтось встиг відзняти в туалеті біля пісуара - поки він робить свої справи, у нього на плечах сидить маленька донька і з цікавістю спостерігає за процесом згори.

Як показують фотографії, "діти й техніка" - ще одна актуальна фантазія батьків. Одного крихітного малюка поклали на ребро великого телевізора, двох старших дівчаток посадили в барабан пральної машини.

Неспокійних і вертких малюків батьки люблять підвішувати на стіну, проявляючи винахідливість - як у випадку з "підтяжками" на спеціальних гачках, або цинізм - як з дитиною, буквально приклеєною до стіни за допомогою скотча. Причому в останньому випадку в нього волосся стоїть дибки - наче від жаху.

Деякі знімки, зроблені сторонніми людьми, просто демонструють батьківську недбалість. Приміром, немовля в аеропорту їде на стрічці транспортера від зайнятої іншими речами матері, в супермаркеті дівчинку у візку по горло завалило горою продуктів, на вокзалі дитину "поховали" під величезними валізами - стирчать лише ноги, на вузькій дорозі з двостороннім рухом чоловік на скутері на мотузці тягне за собою іграшковий причіп з двома дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Вигадали жахливу розвагу для батьків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути