середа, 09 червня 2010 17:22

Вхід на "Країну мрій" вперше буде платним

Вхід на "Країну мрій" вперше буде платним

Сьомий Міжнародний етнічний фестиваль "Країна Мрій", організатором якого є Олег Скрипка, цьогоріч відбудеться 10 та 11 липня в Києві на Співочому полі.

"Постійні партнери фестивалю дають кошти тільки на один день заходу, тому вхід буде платний", - розповіла Gazeta.ua прес-секретар фестивалю Наталя Скрипка.

Квиток на територію фестивалю на один день буде коштувати 30 грн. , місце в партері Вечірньої сцени 100 грн. Триватиме дійство з 10.00 до 22.00.

"Ми розраховуємо на наших інтелігентних порядних відвідувачів, яку куплять квитки, а не будуть пробиратися хащами. І організатори "Країни мрій" не залишаться в мінусі", - відзначила вона..

Повністю програма "Країни мрій" з'явиться на офіційному сайті фестивалю з 14 червня..

В минулі роки на головній Вечірній сцені "Країни мрій", окрім вітчизняних виконавців Олега Скрипки, "Мандри", "Гайдамаки", "Тартак" та інших, виступали й світові зірки етно-музики молдовани "Здоб ші Здуб", французи "Ред Кардель", британка Наташа Атлас, алжирець Халед, білоруси "Троіца".

Крім Вечірньої сцени на фестивалі будуть діяти також Алея Майстрів народних ковалів, гончарів, ткаль, писанкарів та інших творців національної культури.

Серед новинок фестивалю – майстер-клас із друкарської справи, майстер-клас із палітурення книжок, майстер-класи з каліграфії, виготовлення паперу та ілюстрування книжок, а також перший в Україні Кобзарський слем, марафон кулешів від українських зірок, література етнічних спільнот України.

Зараз ви читаєте новину «Вхід на "Країну мрій" вперше буде платним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути