четвер, 28 січня 2016 23:12

В російському Кемерово пацієнтці зробили перев'язку "ізострічкою"
5

Фото: ВКонтакте

Мешканка російського міста Кемерово 30-річна Єлєна Васильєва вважає, що стала жертвою неякісного медичного обслуговування. Пацієнтка кемеровської міськлікарні №11, розташованої за адресою вул. Вахрушева, 4А, поскаржилася на перев'язку ізострічкою, які їй роблять після платної операції. Про це вона написала в одній зі спільнот соцмережі "ВКонтакте"

"Перев'язку перший раз робили на наступний день після операції. У лікарні всі знають про те, що людей перев'язують ізострічкою, в тому числі і завідувач лікарні. Довелося самій купувати гіпоалергенні пов'язки. Сьогодні мене відпустили додому, але я досі числюся в лікарні" , - розповіла Єлєна Васильєва. На другий день я пішла на перев'язку і була в шоці, коли мені сказали купити ізоляційну стрічку! Так, ізоляційну стрічку! Для перев'язок. Звичайну, якою дроти ізолюють. Мені зробили перев'язку ізострічкою! Це ж як так, платна операція. Навіть якщо операція була б безкоштовною, різниці немає. Як можна робити перев'язки нестерильними матеріалами??? Невідомо, з чого вона зроблена і як вона впливає на шкіру людини", - обурилася дівчина.

Повідомляється, що за проведення операції, яку зробили 25 січня, дівчина заплатила 15 тисяч рублів.

У Росздоровнагляді по Кемеровській області пояснили, що перев'язувати післяопераційні рани нестерильними матеріалами - неприпустимо. Як уточнив співробітник установи, за даним фактом проведуть позапланову перевірку після того, як пацієнтка звернеться в Росздравнадзор з відповідною заявою.

Дівчина просить громадськість звернути увагу на цей інцидент. У коментарях люди обурилися подією і навіть жартували: "добре, що не степлером шви закріплювали". "Прошу вас допомогти і привернути увагу до цієї проблеми. Може, тільки тоді наша влада побачать, що відбувається в лікарнях", - обурюється кемеровчанка.

Зараз ви читаєте новину «В російському Кемерово пацієнтці зробили перев'язку "ізострічкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути