понеділок, 28 грудня 2009 11:46

В продовженні "Аватару" дія відбуватиметься на інших планетах

В продовженні "Аватару" дія відбуватиметься на інших планетах

Дія сиквелу фільму "Аватар" може бути перенесена з Пандори на інші планети системи Альфа Центавра. Про це повідомив в інтерв"ю газеті LA Times режисер Джеймс Кемерон.

"Пандора є головним супутником газового гіганту Поліфемус, але не єдиним. У нас є декілька ідей про те, як використати в сюжеті інші супутники Поліфемуса, а також інші планети зоряної системи", - сказав режисер.

Варто відзначити, що раніше Кемерон стверджував, що продовження картини буде знято лише в тому випадку, якщо оригінальний фільм буде успішний в прокаті.

За останніми даними "Аватар" заробив в світовому прокаті більше 615 мільйонів доларів, з яких близько 400 мільйонів припадає на міжнародний прокат. Експерти прогнозують, що фільму у результаті вдасться зібрати не менше одного мільярда доларів.

Нагадаємо, що виконавець головної ролі Сем Уортінгтон заявляв, що підписав контракт про участь відразу в двох сиквелах фільму, проте ані він, ані інші члени знімальної групи не можуть поки сказати, коли розпочнуться роботи над продовженням, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В продовженні "Аватару" дія відбуватиметься на інших планетах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути