пʼятниця, 25 листопада 2011 19:24

В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон
7

Громадський рух захисту зелених зон міста Ірпеня (Київщина) вимагає негайно скасувати рішення щодо відведення земельних ділянок у "Парку відпочинку", який розташований в межах вулиць Жовтневої, Н.Рибака, Радянської та житлової забудови з боку вул. Дзержинського.

Як стало відомо Gazeta.ua, активісти також закликали накласти мораторій на виділення будь-яких ділянок, що розташовані в зелених зонах м. Ірпеня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Врятуй своє дерево" - Ірпінь хочуть вберегти від масової вирубки

Крім того, на їхню думку, необхідно провести в місячний термін інвентаризацію всіх земель міста та надати повну, достовірну та об'єктивну інформацію громаді міста. Зокрема, слід оприлюднити всі рішення Ірпінської міської ради стосовно виділення земельних ділянок в межах м. Ірпінь в період з 01.01.2006 р. по 15.11.2011 р.

Мешканці міста запропонували висловити недовіру чинному міському голові м. Ірпінь Володимиру Скаржинському (член Партії регіонів - ред.), поставивши це питання на поіменне депутатське голосування у міській раді Ірпеня, та проголосувати за відкликання його з посади на 21-й сесії Ірпінської міської ради 6-го скликання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ірпені люди повстали на захист останніх східних "легенів" міста

"В разі невиконання будь-якої з зазначених вимог, ми будемо розцінювати це як небажання депутатів займатися своєю безпосередньою діяльністю. Діяльністю, яка мала б бути спрямована на покращення добробуту мешканців міста та розвитку Ірпеня, а не для використання посади тільки заради особистого збагачення", - зауважив координатор громадського руху Лаврентій Кухалейшвілі.

Також активісти пообіцяли, що громадою міста буде проведений громадський референдум стосовно недовіри до всього депутатського складу Ірпінської міської ради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Ірпені обурені люди прогнали забудовника, захищаючи ліс і солдатську могилу

"Або ми збережемо ті останні зелені зони міста та перетворимо їх на охайні парки, або ми будемо жити в переповненому місті з аварійною інфраструктурою та дірявими дорогами", - резюмували у русі.

 

Зараз ви читаєте новину «В Ірпені хочуть прогнати мера через масову забудову зелених зон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути