вівторок, 22 березня 2016 03:33

В ДНР-ЛНР побудували свинарник і бардак - Стрєлков

В ДНР-ЛНР побудували свинарник і бардак - Стрєлков
Фото: rbc.ua

Один з колишніх ватажків бойовиків так званої "Донецької народної республіки" Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що на окупованих проросійськими бойовиками територіях Донецької та Луганської областей встановлена олігархічна диктатура російського зразка, а все, що побудували бойовики на окупованій території Донбасу, – це "свинарник і бардак".

Про це Стрєлков розповів в у відеоінтерв'ю членам російської організації "Національно-визвольний рух" (НВР), – повідомляє "Гордон".

Стрелков: Донецк реально цвел до того, как началась эта война

"Там "патріотизм" на такій висоті, що люди, які до мене приїжджають, говорять про одне: свинарник і бардак! Все, що відбувається в Донецьку і Луганську. У мене немає підстав не вірити цим людям, тому що до мене приїжджають мої бойові товариші. От ніхто з них не приїхав і не сказав: "Ігор Іванович, там стало краще". Всі кажуть: свинарник і бардак! Ось те, що ми побудували на Донбасі! Як це сумно", – заявив екс-ватажок бойовиків.

Крім того, бойовик додав, що ДНР і ЛНР не є ніякими республіками, оскільки там немає влади народу.

"Там колосальна демотивація населення. Ті люди, які півтора року тому за Росію готові були дійсно битися і грудьми йти вперед, – вони зараз вважають себе зрадженими. Вважають, що Росія їх зрадила", – заявив бойовик.

Він зазначив, що в Донецьку у малозабезпечених людей не вистачає на хліб, проте їм замість цього "забабахують гігантські концерти з артистами російського рівня", які приїжджають виступати за гроші.

"Святкування, які там проводяться, обходяться в досить великі гроші. І це все в той же час, коли околиці під постійними артилерійськими обстрілами. І це коли немає нормального соціального забезпечення, немає нормальних зарплат і пенсії копійчані", – продовжив Гіркін.

Він підкреслив, що в Донецьку побудували "симулякр республік" імені радника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.

"Навіщо було доводити до такого стану, щоб вони були раді навіть копійчаним пенсіям? Повірте, Донецьк реально цвів до того, як розпочалася ця війна", – підсумував терорист.

Як повідомлялось раніше, Стрєлков (Гіркін) заявляв, що Росія скочується до системного краху, сама влада робить усе для свого падіння, а ситуація в країні дуже схожа на ту, що склалася в Україні перед Майданом Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/03/22/strielkov_v_dnrlnr_pobuduvaly_svynarnyk_i_bardak_683139

Зараз ви читаєте новину «В ДНР-ЛНР побудували свинарник і бардак - Стрєлков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути