пʼятниця, 21 жовтня 2016 14:46

Юлію Світличну обрали на посаду у Раді Європи

 

Голову Харківської ОДА Юлію Світличну обрали віце-президентом палати регіонів конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Таке рішення депутати палати прийняли шляхом таємного голосування, повідомляє офіційний сайт Харківської облдержадміністрації.

Світлична також увійшла до складу бюро конгресу, в якому представлені члени палати місцевих влад і палати регіонів. Бюро відповідає за організацію пленарних сесій і координацію роботи палат і комітетів Конгресу, а також - за організацію моніторингових місій зі спостереження за виборами, бюджетом та іншими питаннями, які виникають проміжках між пленарними засіданнями.

Виступаючи на сесії конгресу, Юлія Світлична подякувала колегам за довіру. "Робота в конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи для мене - велика відповідальність і важлива місія. Я переконана, що розвиток міжрегіонального співробітництва з європейськими країнами - це обов'язковий крок на шляху до європейської інтеграції України. Докладу всіх зусиль для того, щоб реалізувати покладені на мене завдання", - зазначила вона.

Нагадаємо, Юлія Світлична увійшла до складу делегації України в конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи. Новий склад делегації на 2016-2020 роки затвердив своїм указом президент Петро Порошенко. У цей момент керівник ХОДА бере участь у 31-й сесії конгресу в Страсбурзі, що присвячена питанням етики та прозорості роботи влади на місцевому та регіональному рівнях, проблемам децентралізації, дотримання прав людини та гендерної рівності.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Світличну обрали на посаду у Раді Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути