четвер, 26 грудня 2013 07:00

Українські дизайнери представили фотопроект присвячений подіям Євромайдану
8

Фото: фото: Gazeta.ua

Наприкінці грудня творча майстерня Patoka Studio, відома за своїми роботами з Ванею Дорном, Ляпісом Трубецьким, Бумбоксом і Дмитром Шуровим, презентувала фотопроект "Непомічені", присвячений подіям на Євромайдані.

"У Patoka Studio працюють аполітичні люди, - каже художник по костюмах Леся Патока, - Ми не знаємо імені міністра внутрішніх справ, дивуємося звучанню слова "тітушки" і щиро віримо в те, що термін "сім'я" повинен викликати одні лише позитивні емоції. Принаймні, так було до недавнього часу. До того самого моменту, коли "тітушки" в погонах від імені міністра внутрішніх справ почали бити студентів, жінок і просто перехожих. А членам "сім'ї", як виявилося, на це глибоко наплювати. Навіть коли на вулиці вийшли сотні тисяч українців, вони продовжували робити вигляд, що нас не існує".

За словами авторів ідеї, фотопроект Patoka Studio "Непомітні" присвячений сліпцям від влади. "Тим, хто не бачить і ненавидить свій власний народ. Хто знає, може хоча б пір'я на наших головах зможуть привернути їх увагу. "Dum spiro, spero..."

Зараз ви читаєте новину «Українські дизайнери представили фотопроект присвячений подіям Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути