вівторок, 27 вересня 2011 15:20

Український гангстер "Віктор" став героєм нової серії "Сімпсонів"
7

Фото: Фото: Myreport.com.ua

Режисери культового американського мультсеріалу в першій серії 23 сезону "Сімпсонів" посміялися над образом, в якому можна вгадати Віктора Януковича. Людина, схожа на українського Президента, стала далеко не першим об'єктом для глузування відомого режисера Мета Гроунінга. За двадцять три роки, поки виходить серіал, в ньому нещадно глузували з президентів: від Рейгана з Горбачовим до Клінтона з Обамою, пише Главком.

Одним з головних персонажів нового епізоду став такий собі напів гангстер, напів впливовий політик "Віктор". Він має кремезну статуру, обличчя з досить грубими рисами. Сидить цей Віктор в столиці України Києві, десь недалеко від Майдану Незалежності у величезному кабінеті. Його охороняють кілька озброєних до зубів охоронців. Помічник вчить його премудростям користуватися комп'ютером та Інтернетом.

В одному з епізодів Віктор передивляється свою електронну пошту й дуже радіє з того, що співачка Бейонсе погодилася заспівати на дні народженні його дочки. Не важко здогадатися, що за образом дочки може ховатися Рінат Ахметов, а за днем народженням – відкриття стадіону "Донбас Арена", на якій і співала зірка в 2009 році.

Ще один показовий епізод мультику – історія з дружиною "Віктора". Вона в кадрі з'являється тільки раз, але дуже не вчасно. На що "Віктор" обурено гаркає на неї – "Я ж наказав тобі сидіти у своїй кімнаті". Очевидно, навіть в штатах вже всі знають історію про фактичну висилку Людмили Янукович до Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Український гангстер "Віктор" став героєм нової серії "Сімпсонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути