вівторок, 13 вересня 2011 09:16

Українка стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"
17

Ангола
Фото: Фото: Reuters
Україна
Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, Україна, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філіппін і Венесуели
Франція
Косово

Темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес перемогла в конкурсі "Міс Всесвіт - 2011", що проходив у бразильському місті Сан-Паулу. Друге місце дісталося 23-річній українці Олесі Стефанко.

Усього в конкурсі взяли участь дівчата з 89 країн світу. Росію на ньому представляла "Міс Росія - 2011" москвичка Наталія Гантімурова. У число 16 фіналісток вона не потрапила.

Перед фіналом організатори також оголосили переможниць у номінаціях "Міс Фотогенічність" і "Міс Симпатія". Ними стали відповідно "Міс Швеція" Роннія Форнстедт і представниця Чорногорії Ніколіна Лонкар.

На початку фінального виступу всі конкурсантки вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одну учасницю вирішального етапу конкурсу було обрано за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, Україна, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філіппін і Венесуели.

Потім 16 фіналісток взяли участь у дефіле в купальниках. З їхнього числа судді відібрали десять дівчат, які вийшли перед суддями у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу змагалися лише п'ять красунь - вони відповідали на питання суддів. За перше місце боролися представниці України, Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи.

"Міс Всесвіт" (Miss Universe) - один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси. Власниками конкурсу є американський підприємець Дональд Трамп і телекомпанія NBC. Шоу в Сан-Паулу транслювалося в прямому ефірі на аудиторію більше 1 мільярда людей у 189 країнах світу.

Володарка титулу "Міс Всесвіт" отримує у тимчасове користування діадему, а також квартиру в Нью-Йорку. Корона "Міс Всесвіту" - витвір ювелірного мистецтва вартістю понад 120 тисяч доларів. Вінець, виконаний з білого і жовтого золота, інкрустований більш ніж 1000 дорогоцінних каменів. Крім діадеми переможниці вручають численні подарунки і грошові призи на загальну суму у чверть мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Українка стала другою на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути