середа, 17 серпня 2011 00:45

Олесі Стефанко треба поправитися на два кілограми

Автор: фото надане Анною Філімоновою
  Одеситка Олеся Стефанко у столичному ботанічному саду імені Гришка під час презентації сукні, в якій планувала брати участь у міжнародному конкурсі краси ”Міс Всесвіт”
Одеситка Олеся Стефанко у столичному ботанічному саду імені Гришка під час презентації сукні, в якій планувала брати участь у міжнародному конкурсі краси ”Міс Всесвіт”

Одеситка Олеся Стефанко, 22 роки, готується до участі в міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт". Сукню, у якій мала представляти Україну, вирішили переробити.

Вбрання "Червона калина" створила київський дизайнер Анастасія Іванова, випускниця української та французької шкіл дизайну. Створює колекції вечірніх платтів понад чотири роки. Костюм зробили у формі грон калини. Кожна ягода обшита намистинами вручну. Верх сукні мов з листя.

— З естетичного боку вбрання не відповідає рівню "Міс Всесвіт". Дизайнер його переробляє. Треба трохи змінити фасон, зробити масивнішими пояс і спідницю, — каже 29-річна Анна Філімонова, організатор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт". — Цей костюм у житті виглядає непогано, але на екрані і на фотографіях простакуватий. "Міс Всесвіт" — це насамперед шоу для телевізійної трансляції. Треба, щоб вбрання шикарно виглядало по телевізору.

— Ну, дуже дивна сукня. Я взагалі не розумію, хто таке міг придумати, — говорить дизайнер Андре Тан, 27 років. — Шанси у моделі в цій сукні бути поміченою дорівнюють нулеві. Вбрання не виглядає дорого, в ньому немає ані сексу, ані блиску. Сукня кустарного виробництва. На нього хоч відро коштовного каміння висип, усе одно буде негарно.

— Підготувала гардероб, який повезу на конкурс, — розказує Олеся Стефанко. — Анастасія Іванова зшила кілька вечірніх суконь. А повсякденний одяг купувала у магазинах. Візьму 10 пар взуття. Крім того, спеціально до конкурсу "Національний сувенір" вишила на полотні свій вірш українською мовою про життя і долю. Вишивати мене змалку навчила мати.

Торік у грудні одеситка посіла перше місце у конкурсі "Міс Україна-Всесвіт". У подарунок отримала кольє із золота та коштовного каміння вартістю $20 тис.

— Щодня хоча б на годину ходжу до спортзали. Займаюся фітнесом і на тренажерах. Треба набрати 2 кілограми. Вживаю білкову їжу, їм молочні продукти, фрукти і м'ясо. Намагаюся вставати і лягати раніше. Дев'ять місяців відвідую курси англійської. Раніше її взагалі не знала, бо вчила у школі німецьку. Зараз уся моя увага приділена конкурсу, тому часу не маю навіть на друзів. До конкурсу зустрічалася рік із хлопцем з Одеси. Зараз нікого немає. На хлопців часу не хватає.

Фінал 60-го ювілейного конкурсу "Міс Всесвіт" відбудеться 12 вересня в бразильському місті Сан-Паулу. У прямому ефірі його транслюватиме телеканал М1.

Зараз ви читаєте новину «Олесі Стефанко треба поправитися на два кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути