понеділок, 12 вересня 2011 16:43

У Олесі Стефанко на конкурсі "Міс Всесвіт" стався нервовий зрив

У Олесі Стефанко на конкурсі "Міс Всесвіт" стався нервовий зрив

Завтра о 3.30 ночі за київським часом в Бразилії оберуть міс Всесвіт-2011. Україну цьогоріч на конкурсі представляє Олеся Стефанко.

"В Бразилії зараз з Олесею знаходиться Олексій Дівєєв-Церковний і Оксана Ніколаєнко. Це сестра Олександри Ніколаєнко. А я не могла поїхати через поганий стан свого здоров'я", - зауважила у коментарі Gazeta.ua директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Зараз Олеся в чудовій формі і має хороший настрій.

"Леся до біса погарнішала за ці два тижні. Щоправда, в неї був кризовий момент, в неї опустились руки і здавалось, що все. Накопичилась втома, надлишок спілкування, постійний режим. Вони ж просинаються близько шостої, приводять себе в порядок і о 9-ій виїжджають на якісь тусівки. І почали ходити розмови, хто переможе типу: "Я вже знаю, що це точно не ти". Леся того всього наслухалась і був зрив. Таке проходить кожна дівчина, бо щоденну конкуренцію психологічно витримати важко. Але Олександра Ніколаєнко, на щастя, заспокоїла її і привела в порядок. Зараз настрій у Лесі бойовий, типу всіх порву", - зауважила Філімонова.

Щодо першого місця, то директорка конкурсу краси не спішила пророкувати Олесі першого місця.

"Дуже важко щось загадувати. Це ми знаємо, що наша конкурсантка — найкраща", - підкреслила.

Олександра Ніколаєнко завжди підтримує конкурсанток від України на світових конкурсах краси.

"Саша завжди на зв'язку з кожною дівчиною, яка їде від України. Впритул до того, що їсти на сніданок, а чого ні. Бо можна наїстися чогось місцевого і два дні не вийти з номеру. Але там стараються робити європейський стіл, бо дівчата різні, екзотикою не балують. Можуть бути якісь отруєння", - зауважила Анна Філімонова.

Зараз ви читаєте новину «У Олесі Стефанко на конкурсі "Міс Всесвіт" стався нервовий зрив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути